Cinemadrome

Tampereen tiukin leffafestari esittää Niagaran valkokankaalla kauhua, splatteria ja roskaa koko rahan edestä. Yleisesti ottaen aina -K18-

Seuraava tapahtuma on sitten CINEMADROME HALLOWEEN SPECIAL lauantaina 23.10. klo 17.00 alkaen.
Ohjelmisto näyttää tällaiselta:

Klo 17.00 Michael Dugan: MAUSOLEUM (USA 1983) 95 min, ei tekstitystä
Klo 19.00 Rubén Galindo Jr: CEMETERY OF TERROR (Meksiko 1985) 91 min, englanninkielinen tekstitys
Klo 21.00 Clive Barker: HELLRAISER (UK 1987) 94, ei tekstitystä

Syksyn päätapahtuma, CINEMADROME 21, on suunniteltu tapahtuvaksi 12. - 13.11.

 

Cinemadrome Facebookissa
Cinemadrome Wikipediassa

 

 

 

 

 

 

 

Mausoleum
Pirkanmaan Elokuvakeskus

Mausoleum

  • Sallittu kaikenikäisille

Pikkutyttö saa kuolleelta äidiltään perintönä riivaajan, joka vuosia myöhemmin alkaa ottaa häntä valtaansa. Luvassa on siis riivaustouhuja eikä ollenkaan kehnoja sellaisia. Päinvastoin, tämä leffa osuu Cinemadromen Halloween-iltaan paremmin kuin hyvin. Neonvihreä hehkuu ja kun tyylilaji on pikkuisen koominen kauhufantasia niin luulisi tyydytyksen olevan taattu.

Cemetery Of Terror
Pirkanmaan Elokuvakeskus

Cemetery Of Terror

  • Sallittu kaikenikäisille

Meksikolaista slasheria ei ole pahemmin Cinemadromessa aiemmin nähty, mutta nyt korjataan sekin epäkohta. Halloween-kepponen tehdään nuoruuden innolla siten, että varastetaan haudasta ruumis. Ruumis tietysti kuuluu sarjamurhaajalle, joka on aikoinaan palvonut paholaista. Henkiin herääminen on näissä olosuhteissa väistämätöntä ja sittenpä katsotaan mitä tapahtuu..

Hellraiser
Pirkanmaan Elokuvakeskus

Hellraiser

Hellraiser (tilasto)

  • Sallittu kaikenikäisille

Epäilemättä yksi niitä kuuluisimpia kauhuleffoja. Hulttiomainen Frank leikkii kummallisella kuutiolla, joka vapauttaa toisesta ulottuvuudesta ikäviä voimia ja vie miehen mennessään. Kun Frankin veli muuttaa samaiseen taloon, alkaa paljastua salattu romanssi veljen vaimon kanssa. Veritilkka alkaa herätellä Frankia takaisin henkiin ja voimistuminen vaatii lisää sitä itseään. Elikkäs verta. Mutta eivätpä toisen ulottuvuuden nahka-asuiset kenobiitit tällaista pakoa hyvällä katso. Hieno leffa. Clive Barker ohjaa oman tarinansa pohjalta.

Näytä ostoskori