Cinemadrome

Tampereen tiukin leffafestari esittää Niagaran valkokankaalla kauhua, splatteria ja roskaa koko rahan edestä. Yleisesti ottaen aina -K18-

Cinemadromen 10v juhlavuosi alkaa lauantaina 15.2. pienellä ystävänpäivätapahtumalla.

CINEMADROME VALENTINE LA 15.2.

OHJELMISTO:

17.00 Richard Stanley: COLOR OUT OF SPACE (HUOM! LOPPUUNMYYTY!)
(Portugali/USA/Malesia 2019) 111 min

19.15 George Mihalka: MY BLOODY VALENTINE
(Kanada 1981) -K18- 93 min

21.15 James Bryan: DON’T GO IN THE WOODS
(USA 1981) -K18- 82 min

Liput myynnissä Niagaran kassalla ja nettisivuilla.


Kevään päätapahtuma, CINEMADROME XX, valtaa Niagaran valkokankaan 3. - 4.4.

Cinemadrome Facebookissa
Cinemadrome Wikipediassa

 

 

Color Out of Space
Cinema Mondo

Color Out of Space

  • Sallittu kaikenikäisille
  • Sisältää väkivaltaa
  • Voi aihetuttaa ahdistusta

Hehkuva meteoriitti putoaa Gardnerin perhetilalla Arkhamin ulkopuolella Massachusettsissa. Perheen isä Nathan ( Nicolas Cage ) ei usko silmiään, kun sato ja karja alkavat imeä itseensä avaruudesta saapunutta loistetta. Salaperäinen valo vaikuttaa kaikkeen elolliseen, ja pian paranoia ja pelko tarttuvat Nathaniin itseensä.

Kulttiohjaaja Richard Stanley ( Hardware , Dust Devil ) on palannut hurjalla filmatisoinnilla H. P. Lovecraftin kauhistuttavasta novellista. Huippuvedossa oleva Cage ja Elijah Woodin tuotantoyhtiö SpectreVision jatkavat voittokulkuaan Mandy -menestyksen vanavedessä.

"vuoden odotetuimpia leffoja!" – Episodi

My Bloody Valentine
Pirkanmaan Elokuvakeskus

My Bloody Valentine

My Bloody Valentine (tilasto)

  • Sallittu kaikenikäisille

80-luvun slashereissa juhlapäiviä on otettu sopivaksi tappoajankohdaksi aina joulusta ja halloweenista alkaen. Homman nimihän on sellainen, että jotakuta tympii nämä riennot siihen malliin että juhlaa viettäviä on pakko pistää kylmäksi. Ja nyt on vuorossa siis ystävänpäivä. Kaivoksen kupeessa sijaitseva pikkukaupunki valmistautuu ystävänpäivän viettoon, mutta jengiä alkaa löytyä kuolleena. Herää epäilys onko asialla paikallinen kaivosonnettomuudessa järkensä menettänyt legenda.
Eipä tässä varsinaisesti mitään keksitä uuudelleen, mutta varsin jäntevä ja asiansa osaava pikku slasher tämä on. Ja ainahan näitä on mukava katsoa juuri kyseisen juhlapäivän tienoilla. Elokuvasta nähdään Director’s Cut -versio.

Don't Go In The Woods
Pirkanmaan Elokuvakeskus

Don't Go In The Woods

Don't Go In The Woods (tilasto)

  • Sallittu kaikenikäisille

Illan päätteeksi nähdäänkin sitten toinen slasher ja tällä kertaa hengaillaan elokuvan nimen mukaisesti metsässä. Toki siellä norkoilee myös vahvan tappamisvietin omaava perämetsän poika. Yllättävän paljon erilaisia uhriksi kelpaavia tyyppejä tuonnekin korpeen eksyy. Tässä on järkeä juuri sen verran kuin näissä herkullisissa halpis-slashereissä yleensäkin on. Ja ihan ehdottomasti hauskuutta myös.

Näytä ostoskori