Cinemadrome

Tampereen tiukin leffafestari esittää Niagaran valkokankaalla kauhua, splatteria ja roskaa koko rahan edestä. Yleisesti ottaen aina -K18-

CINEMADROME HALLOWEEN SPECIAL 2019 lauantaina 19.10.
Ohjelmistona on oikein maistuva zombiaiheinen tuplanäytös:
Klo 19.00
J.R. Bookwalter: THE DEAD NEXT DOOR
(USA 1989) 78 min, DCP, ei tekstitystä

Klo 21.00
Marino Girolami: DOCTOR BUTCHER M.D.
(Italia 1980) 84 min, DCP, ei tekstitystä

Halloween Specialin jälkeen on vuorossa CINEMADROME 19. Se on jälleen kahden illan mittainen festari ja se tapahtuu 15. - 16.11.

Cinemadrome Facebookissa
Cinemadrome Wikipediassa

 

The Dead Next Door

The Dead Next Door

The Dead Next Door

  • Sallittu kaikenikäisille
  • Sisältää väkivaltaa
  • Voi aihetuttaa ahdistusta

Tässä itsensä Sam Raiminkin osin tuottamassa leffassa hallitus on perustanut Anti Zombie -ryhmän harventamaan elävien kuolleiden joukkoa. Ihan kuin siinä vastustajassa ei muka olisi jo tarpeeksi, niin vastassa on myös kultti, jonka mielestä zombit ovat jumalan tahto. Kun yksi ryhmän jäsenistä saa zombi-infektion, tulee päämääräksi löytää jonkinlainen pelastuskeino. Raimilta lainattuja kuvakulmia ja kamera-ajoja piisaa. Samoin miellyttävissä määrin gorea ja kämäistä näyttelemiestä. Nuoruuden into ja tekemisen meininki näkyy ja tuntuu. J.R. Bookwalter ei ole järin omaperäinen ohjaaja, mutta kyllähän tämä kaiken kaikkiaan kelpo zombiehalpis on.

Doctor Butcher M.D.

Doctor Butcher M.D.

Zombi Holocaust

  • Sallittu kaikenikäisille
  • Sisältää väkivaltaa
  • Voi aihetuttaa ahdistusta

Tässäpä myöskin esityksensä ehdottomasti ansaitseva italozombie-tuotos. En tiedä onko juonella niin väliä, mutta suunnilleen tällaisesta on tällä kertaa kyse: Joukko tutkimusmatkailijoita jahtaa jonkinlaista kannibaalijumalaa pienellä saarella. Ei kauaa kestä kun he törmäävät kannibaalien lisäksi zombeihin, joita paha tohtori laboratoriossaan kehittelee. Lienee selvää mitä on luvassa siitä eteenpäin… Ja jos maisemien puolesta näyttää siltä, että katsoisi Zombie Flesh Eatersia niin sehän ei ole harhaa. Elokuva tiettävästi kuvattiin samoissa lavasteissa. Elokuva tunnetaan ehkä paremmin nimellä Zombi Holocaust.

Näytä ostoskori