Cinemadrome

Tampereen tiukin leffafestari esittää Niagaran valkokankaalla kauhua, splatteria ja roskaa koko rahan edestä. Yleisesti ottaen aina -K18-

Seuraavaksi CINEMADROME 16(mm) valtaa Arthouse Cinema Niagaran valkokankaan 13. - 14.4.2018

Vielä viime hetken lisäyksen kokenut ohjelmisto on nyt tässä. Yksittäislippuja saa tästä hetkestä alkaen Niagaran kassalta ja nettisivuilta.
Nettikaupan vajavaisuudesta johtuen koko illan liput tällä kertaa vain Niagaran kassalta alkaen ensi viikolla.

Ja kuten aina, oikeus ohjelmistonmuutoksiin pidätetään.

CINEMADROME 16(mm) OHJELMISTO:

PE 13.4.
klo 18.00 John Krasinski: A QUIET PLACE - HILJAINEN PAIKKA 9€
klo 20.00 Sam Firstenberg: NINJA III: THE DOMINATION 7€
klo 22.00 Jim Muro: STREET TRASH 7€

LA 14.4. 16mm-ilta
klo 16.00 William Castle: HOUSE ON HAUNTED HILL 7€
klo 18.00 Vic Savage: THE CREEPING TERROR (LIVESÄESTYS ja -DUBBAUS) 9€ + alkukuvana ELOJUHLA (15 min)
klo 20.15 Javier Aguirre: COUNT DRACULA'S GREAT LOVE 7€
klo 22.00 Riccardo Schicchi: THE RISE OF THE ROMAN EMPRESS 7€

Monille tutuksi käynyt, vanha ja hyvin palvellut Cinemadromen sivusto on päästetty varhaiseläkkeelle. Tästä eteenpäin kaikki Cinemadrome-asiat, -ohjelmistot ja muut löytyvät täältä Arthouse Cinema Niagaran sivuilta. Myös lipunmyynti tapahtuu jatkossa täältä.

Cinemadrome Facebookissa
Cinemadrome Wikipediassa

Hiljainen paikka
Finnkino (FI-Cinema)

Hiljainen paikka

A Quiet Place

  • Ikäraja ei vielä tiedossa

Kauhutrillerissä Hiljainen paikka nelihenkisen perheen on elettävä täydellisessä hiljaisuudessa, sillä heidän henkeään uhkaavat äänen perusteella metsästävät olennot. Jos rikot hiljaisuuden, ne lähtevät perääsi.

Ninja III: The Domination
PEK erikoisnäytökset

Ninja III: The Domination

Ninja III: The Domination

  • Sallittu kaikenikäisille

Cannonin tuottaman Ninja-teemaisen trilogian looginen päätös. Tässä mennään reilusti fantasian ja periaatteessa vähän ehkä kauhunkin puolelle, kun kuolevan ninjan paha henki sujahtaa aerobic-ohjaajan kroppaan. Eipä aikaakaan kun pahan vallassa oleva neito pistelee hengiltä niitä samaisia jannuja jotka ovat vastuussa pahan ninjan kuolemasta. Hommalle voi pistää stopin vain toinen NINJA! Eikä tällä elokuvalla tosiaan ole mitään tarinallista yhteyttä trilogian aiempiin osiin.

Street Trash
PEK erikoisnäytökset

Street Trash

Street Trash

  • Sallittu kaikenikäisille

Tässäpä sitä on 80-luvun riemukkainta riippumatonta tuotantoa. Jim Muro on ohjannut leffansa ällistyttävän taitavasti vain vähän päälle parikymppisenä.
Viinakaupanpitäjä löytää laatikollisen Viper-merkkistä litkua ja päättää myydä sitä pilkkahintaan ns. alan miehille. Liemipä aiheuttaa sulamisreaktioita. Näitä oireita vastaan päätyy kaksi koditonta sankaria.
Ohjaaja itse operoi steadycamia sellaisella taidolla että siirtyi saman tien tekemään hommia pykälää suurempiin tuotantoihin mm. James Cameronille.

House On Haunted Hill
PEK erikoisnäytökset

House On Haunted Hill

House On Haunted Hill

  • Sallittu kaikenikäisille

House On Haunted Hill lienee yksi kaikkien aikojen legendaarisimmista kummitustaloelokuvista. Vincent Pricen esittämä miljonääri kutsuu viisi ihmistä viettämään yön kauhujen talossa. Sille sinnikkäälle joka kestää aamuun asti, on luvassa kokonainen kymppitonni. Arvata saattaa, että tehtävää ei ole tehty helpoksi.

The Creeping Terror
PEK erikoisnäytökset

The Creeping Terror

The Creeping Terror

  • Sallittu kaikenikäisille

Aika kämäisen oloinen hirviö imeskelee suuhunsa avuttomia uhreja amerikkalaiskaupungissa ja paikallinen sheriffi vaimoineen taistelee tätä kammotusta vastaan! Leffa on pakko todeta huonoksi heti kättelyssä. Livedubbaus ja -säestys avustavat tämän oikeaoppisessa kokemisessa. Takuuvarmasti yksi Dromehistorian hienoimpia esityksiä. Tehoja lisännee esitys 16mm filmiltä.

Count Dracula's Great Love
PEK erikoisnäytökset

Count Dracula's Great Love

El gran amor del conde Drácula

  • Sallittu kaikenikäisille

Roskaa on tämän Dromen ohjelmistossa vähintäänkin riittävästi ja tässä vielä lisää. Vanha raunioitunut parantola tarjoaa Draculalle mallikkaat puitteet opastaa viattomat naiset yksitellen veren imemisen riemuihin. Ja jos tuo ei vielä muka riitä niin löytyypä tästä vähän ruoskintaa ja jonkinasteista alastomuuttakin.

The Rise Of The Roman Empress
PEK erikoisnäytökset

The Rise Of The Roman Empress

Carne Bollente

  • Sallittu kaikenikäisille

Tämä Drome päätetäänkin sitten lihallisten ilojen parissa. Aika tarkalleen viitisen vuotta on kulunut siitä kun klassista aikuisviihdettä nähtiin Cinemadromesa edellisen kerran. Nyt toisistaan mittaa ottavat mm. aikuisviihteen legendaarisimmat nimet: Cicciolina ja John Holmes. Pornoa on maailmassa oletettavasti maailmassa enemmän kuin koskaan, mutta tähän perinteiseen tapaan sitä on hankalampi katsoa ja kokea. Vielä 80-luvulla näissäkin leffoissa oli juoni ja ne kuvattiin 35mm filmille sekä esitettiin elokuvateatterissa.