Mikä Niagara?

Arthouse Cinema Niagara on itsenäinen, tunnelmallinen yhden salin elokuvateatteri Kehräsaaren sydämessä. Kehräsaaren vanha tehdasmiljöö sisäpihan ravintoloineen ja pikku putiikkeineen takaa visiitin viihtyisyyden. Elokuvateatterimme sijaitsee Kehräsaaren B-talon ensimmäisessä kerroksessa ja saliimme mahtuu 128 katsojaa. Emme myy paikkalippuja, vaan jokainen saa valita paikan vapaasti saliin päästyään. Elokuvateatterissamme ei ole mainoksia, joten paikan päälle kannattaa tulla hyvissä ajoin ennen elokuvan alkamisaikaa. Elokuvan alkua odotellessa aulakahvilassamme voi nauttia laadukkaasta kahvista tai vaikkapa lasillisesta viiniä.

Niagaran omistaa Pirkanmaan elokuvakeskus ry. (PEK) on vuodesta 1982 saakka edistänyt elokuvakulttuurin tuntemusta Pirkanmaalla. Elokuvakeskuksen toimisto sijaitsee Arthouse Cinema Niagaran yhteydessä.

 

pääosassa elokuva

Haluamme tarjota elokuvissa kävijöille mukavan, yhteisöllisen ja viihtyisän ympäristön katsella elokuvaa. Tämän toivoisimme tarkoittavan muun muassa toisten elokuvissakävijöiden huomioon ottamista salissa ollessa. Mielestämme elokuvan aikana ei ole asiallista vilkuilla kännykkää, edes ihan nopeasti. Elokuva on omaa aikaa, jolloin ei tarvitse olla tavoitettavissa, eikä kellonaikaakaan tarvitse juuri silloin tietää.

Niagaran taustalla häärii pieni joukko elokuvan ystäviä, joiden tavoitteena on pitää kaupungin elokuvatarjonta monipuolisena ja kaikille helposti saavutettavana. Tästä osoituksena on myös kuuluminen vuonna 1992 perustettuun Europa Cinemas verkostoon. Salimme on varustettu modernilla digiprojektorilla, mutta konehuoneestamme löytyy tietysti myös 35mm filmiprojektori ja onpa meillä mahdollista näyttää myös 16mm elokuvaa. Elokuvien katsominen filmiltä alkaa jo nykyään olla harvinaista herkkua, mutta useissa erikoissarjoissamme filmiformaattiakin on vielä aika ajoin tarjolla. Niagarassa esitetään myös keväisin ja syksyisin KAVIn (Kansallinen audiovisuaalinen instituutti) sarjaa, jonka lähes kaikki elokuvat ovat 35mm formaatissa.

Liikenneyhteydet

Meille on helppo tulla, julkisilla kulkuneuvoilla tullessa keskustorilta kävelee Niagaraan viidessä minuutissa. Autolle löytyy parkkitilaa Laukontorilta ja esimerkiksi Koskikeskuksen parkkihallista.

Aukioloajat

Niagaran lipunmyynti on Niagaran aulakahvila-ravintola Arthouse Café Kehräsaaren tiloissa. Joka päivä ennen klo 12.00 lipunmyynti on auki puoli tuntia ennen näytöksen alkua. Klo 12.00:sta eteenpäin olemme avoinna Arthouse Café Kehräsaaren aukioloaikojen mukaan.

Lipunmyynnin puhelinnumero 
050 563 5770


Arthouse Cafe Kehräsaari

Ruokaa, juomaa, elämyksiä! Täällä on koko ajan jotain virikettä tarjolla joko valkokankaalla, musiikin, tai vaikka runojen muodossa!

Boheemi baarimainen kahvila Arthouse Cafe Kehräsaari tarkoittaa hyvää synergiaa Niagara-elokuvateatterin kanssa, omaperäistä leffapurtavaa ja tietenkin laatujuotavaa.

Kahvilan puhelinnumero ‭
050 575 7665

Aukioloajat:
ma-to 11 - 22
pe 11 - 02
la  12 - 02
su 12 - 19

www.arthousecafe.fi


Hinnasto

Voimassa 18.1.2019 alkaen
Ma & ke-pe klo 17.00 jälkeen
sekä la ja su & arkipyhät: 10€
Ma & ke-pe ennen klo 17.00: 7€
Tiistaisin koko päivän: 7€

Huom! Nettikaupasta ostettuhin lippuihin lisätään 0,50 euron varausmaksu.

Alennukset
normaalinäytöksistä:

Eläkeläiset /varusmiehet/
Elokuvakeskuksen jäsenet
7€ - ei alennusta
10€ - alennus 1€

Sarjaliput (sis. 4 lippua):
NIAGARA – sarjalippu 32€
OPISKELIJA – sarjalippu 28€

Erikoisnäytökset:
Ei kiinteää lipunhintaa – ei erityisalennuksia. Sarjalippu-/vapaalippukäytäntö tarkis­tetaan näytöskohtaisesti ja ilmoitetaan näytöksen tietojen yhteydessä.

KAVI -näytökset: 6€
Ei alennuksia. Ei sarjalipuilla tai vapaalipuilla.

Maksutavat:
Verkkokaupassa: Verkkopankkimaksut, maksukortit (Mastercard/Visa), MobilePay, Masterpass, Pivo, Siirto
Teatterin kassalla: Käteinen, maksukortit, Mobilepay, Gift4You-lahjakortti (muista aktivoida etukäteen netissä!)
Henkilökohtaiset maksutavat (voi maksaa vain omia lippuja, vain teatterin kassalla): SMARTUM-maksuvälineet (setelit/kortti/mobiilimaksu), TYKY-maksuvälineet (setelit/online/ePassi), Edenred -maksuvälineet (setelit/kortti/mobiilimaksu), Eazybreak
Laskutus-mahdollisuus sovittavissa erikseen ryhmätilauksissa.

Osta sarjaliput verkosta

Sijainti

Kehräsaari B-talo
33200 Tampere

Logot

Lataa Niagaran logopaketti klikkaamalla alla olevaa linkkiä. (sisältää logon eri väriversiot painokelpoisena PDF-tiedostona sekä PNG-kuvina ilman taustaa)

Niagaran logopaketti

Logon käyttäminen ilman lupaa on kielletty. Logoa ei saa muokata millään tavalla. Logon ympäröivä suoja-alue on 10mm.

Tilaa viikkokirje

Tilaamalla viikkokirjeen saat Arthouse Cinema Niagaran ohjelmiston sähköpostiisi viikoittain. Tiedotamme myös esim. tulevasta erikoisohjelmistosta, ajoittain järjestetyistä ilmaisista ennakkonäytöksistä ja muista Niagaran ja elokuvakeskuksen tapahtumista.


About us

What is Niagara
We are small independent cinema located in the heart of Kehräsaari, Tampere. Our regular programme consists mostly of European films, focusing on quality. We also have lots of special programs, for example film weeks focusing on a specific country (Poland, China etc). During the year we have numerous event screenings of classic and contemporary films. One day you might find A Clockwork Orange on our schedule and the next day you'll be able to enjoy contemporary Polish cinema with English subtitles.

We are also a proud member of Europa Cinemas network!

Auditorium
128 seats with free seating.

Arthouse Cafe Kehräsaari
We have very nice Cafe/Bar at our lobby. You'll find variety of craft beers and wines as well as quality coffees and mouth watering food dishes.

 

English spoken films

-

Films with English subtitles

-
Näytä ostoskori