Seuraava näytös

OHJAUS
Susani Mahadura

KESTO
0 h 56 min

KIELI
orig.

TEKSTITYS
englanti

Kotisivut

IMDB.COM

Kelet

  • Ikäraja ei vielä tiedossa

NÄYTÖS PERUUNTUU! Jo ostettujen lippujen hyvityksestä voi olla Pirkanmaan elokuvakeskukseen yhteydessä, käsittelemme hyvityksiä ma 16.3. alkaen.

 

Yleisöpalkinnon tämän vuoden DocPoint -festivaalilla voittanut Kelet -elokuva nähdään Tampereella Arthouse Cinema Niagarassa torstaina 19.3.2020!

Esityksen jälkeen yleisölle on tarjolla elokuvan teemoja avaava keskustelu, jossa mukana ovat elokuvan päähenkilöt Kelet ja Lola, ohjaaja Susani Mahadura sekä Amnestyn ihmisoikeusasiantuntijoita.

Kelet on dokumenttielokuva mustasta suomalaisesta transnaisesta. Elokuvan päähenkilö haaveilee menestyvänsä mallina ja on löytänyt henkisen kotinsa ballroom -alakulttuurista. Itse valittu perhe rakastaa Keletiä juuri sellaisena kuin hän on.

Kelet-elokuvan on ohjannut Susani Mahadura ja tuottanut Baba Lybeck Productions.

Kelet on tärkeä elokuva, sillä ensimmäistä kertaa suomalaisen elokuvan historiassa päähenkilö on musta transihminen. Keletin tarina murtaa voimalla ja kauniisti vallitsevia stereotypioita ja luo toivoa siitä, että toisenlainen yhteiskunta ja maailma ovat mahdollisia. Rodullistetuille ja transtaustaisille ihmisille tähän asti yhteiskunnassamme varatut määritelmät natisevat liitoksistaan.

Lue lisää siitä, miksi Kelet on tärkeä elokuva: https://www.amnesty.fi/kelet

Näytöksen ja keskustelun järjestävät yhteistyössä Baba Lybeck Productions ja Amnesty International Suomen osasto.

Näytösajat

Näytä ostoskori