Seuraava näytös

OHJAUS
Greta Gerwig

KÄSIKIRJOITUS
Greta Gerwig

ROOLEISSA
Saoirse Ronan, Eliza Scanlon, Meryl Streep, Emma Watson, Chris Cooper, Laura Dern, Louis Garrel, Tracy Letts, James Norton, Bob Odenkirk, Florence Pugh, Timothée Chalamet

KESTO
2 h 15 min

KIELI
orig.

TEKSTITYS
suomi/ruotsi

IMDB.COM

SF Film Finland

Pikku naisia

Little Women

  • Ikäraja ei vielä tiedossa

Ohjaaja-käsikirjoittaja Gerta Gerwig (Lady Bird) on tehnyt Pikku naisia -romaanista tulkintansa, joka pohjautuu kirjan ohella myös Louisa May Alcottin muihin teoksiin. Elokuvassa kirjailijan alter ego Jo March pohdiskelee fiktiivistä elämäänsä. Gerwigin versiossa Marchin sisarusten rakastettu tarina, jossa neljä nuorta naista ovat päättäneet elää elämäänsä omilla ehdoillaan, on sekä ajaton että ajankohtainen. Jo, Meg, Amy ja Beth Marchia esittävät Saoirse Ronan, Emma Watson, Florence Pugh ja Eliza Scanlen. Timothée Chalamet esittää heidän naapuriansa Laurieta, Laura Dern Marmeeta ja Meryl Streep täti Marchia.

________________________________________________________

Pilttikino-näytös pe 14.2. klo 9:00

Tule vauvan kanssa elokuviin: vuoden ensimmäinen PILTTIKINO Arthouse Cinema Niagarassa!

Pilttikino-näytöksessä elokuvan äänet ovat normaalia hiljaisemmalla ja salissa on himmeä valaistus. Salin paikoista myydään vain puolet, jolloin yhteen lippuun sisältyy kaksi vierekkäistä paikkaa vanhemmalle ja vauvalle. Käytävällä on esteetön WC-tila, jossa vaipanvaihto onnistuu. Vauvanruualle on lämmitysmahdollisuus.

Kehräsaaressa on rajalliset auton paikoitusmahdollisuudet. Lastenvaunuille on varattu rajattu määrä tilaa teatterin aulakäytävästä ja kahvilatilasta.

Lipunhinta 7€ (yli 2 vuotiaat), alle 2-v ilmaiseksi.

Näytösajat

Näytä ostoskori