Seuraava näytös

OHJAUS
Tom Waller

KESTO
1 h 44 min

KIELI
orig.

TEKSTITYS
suomi

IMDB.COM

Fredrik Sträng AB

Uskomaton luolapelastus

Miracle In The Cave

  • Ikäraja ei vielä tiedossa

Kahdentoista 11-16-vuotiaan pojan jalkapallojoukkue jää ansaan syvälle luolaan Pohjois-Thaimaassa yhdessä valmentajansa kanssa. Tuhannet vapaaehtoiset ja sotilaat ympäri maailmaa yhdistävät voimansa taistelussa aikaa vastaan löytääkseen kadonneet. Kun pojat löydetään elossa 10 päivää myöhemmin, ainoa tie ulos on mahdoton viiden tunnin sukellusuinti, josta vain ammattilaiset voivat selviytyä. Irlannissa lentokonetehtaan sähköteknikko ja vapaa-ajan luolasukeltaja Jim Warny saa puhelun: ”Kuinka pian voit olla paikalla?”. Saapuessaan Thaimaahan Jim astuu ulos lentokoneesta ja sisään luolaan - kolmen päivän tehtävä veitsenterällä alkaa.

Yksi tarinan sankareista oli suomalainen tekniikkasukeltaja Mikko Paasi. Paasi sai suorituksestaan kiitokseksi kutsun Linnan juhliin ja Thaimaan kuninkaan myöntämän korkea-arvoisen ritarikunniamerkin.

Tositapahtumiin pohjautuva elokuva kertoo nykyaikamme suurimman kansainvälisen pelastustehtävän jännittävän tarinan. Se näyttää ainutlaatuisesta näkökulmasta elintärkeiden päätösten äärellä olevien miesten ja naisten epäitsekkäästä määrätietoisuudesta ja uhrauksista, huipentuen onnelliseen lopputulokseen vastoin todennäköisyyksiä.

Näytösajat

Näytä ostoskori