Seuraava näytös

OHJAUS
Tom Tykwer

KÄSIKIRJOITUS
Tom Tykwer

ROOLEISSA
Franka Potente (Lola), Moritz Bleibtreu (Manni), Herbert Knaup (Vater), Nina Petri (Frau Hansen), Armin Rohde (Herr Schuster), Joachim Król (Norbert von Au), Ludger Pistor (Herr Meier), Suzanne von Borsody (Frau Jäger), Sebastian Schipper (Mike), Julia Lindig (Doris)

KESTO
1 h 21 min

IMDB.COM

Juokse Lola!

Lola rennt

  • Ikäraja ei vielä tiedossa

HUOM! Lipunmyynti KAVI:n näytöksiin alkaa esityspäivänä klo 16.00. Liput vain teatterin kassalta, ei nettimyyntiä.

Tom Tykwerin Juokse, Lola, juokse! on malliesimerkki elokuvasta, jossa kohtaavat rytmi ja visuaalinen: sen yhteydessä voi puhua jopa hysterian elokuvasta ja valtaisasta futuristisen epätoivon energiasta, joka suodattuu vaihtuviksi tyyleiksi ja erilaisten videopeleistä tuttujen kerrontamallien synteesiksi.
    Animaatio, video, 35 mm materiaali, ajan manipuloitiin soveltuva kuten myös muu efektien maailma on täysimittaisessa käytössä.
    Viis siitä, että Tykwer ei edelleenkään ole suuri ajattelija. Meno nakuttaa niin nopeasti ettei arkipäivä tai filosofointi ehdi juolahtaa katsojan mieleen.
    Juoni on samaa kaliiberia: Lolan poikaystävä Manni tapetaan ellei Lola hanki 100 000 Saksan markkaa ja toimita niitä toiselle puolelle kaupunkia puhelinkoppiin – ja tämä kaikki tietenkin tapahtuu 20 minuutissa, jossa tekno-pop on päällimmäisenä manipuloimassa aikaa ja sen rytmitystä.  
    Kertomus ei ole kuitenkaan suoraviivainen, sillä kyse on kaaoksesta, jonka logiikka ei ole tästä maailmasta, vaan vaihtoehtoisista, keskenään erilaisista interaktiivisten pelien mahdollisista maailmoista.

Näytösajat

Näytä ostoskori