Seuraava näytös

OHJAUS
Garth Davis

KÄSIKIRJOITUS
Helen Edmundson ja Philippa Goslett

ROOLEISSA
Rooney Mara, Joaquin Phoenix, Chiwetel Ejiofor, Tahar Rahim

KESTO
2 h 0 min

KIELI
orig.

TEKSTITYS
suomi/ruotsi

IMDB.COM

Finnkino (FI-Cinema)

Maria Magdaleena

Mary Magdalene

  • Ikäraja ei vielä tiedossa
  • Sisältää väkivaltaa Voi aihetuttaa ahdistusta

Pirkanmaan Pipliaseuran Voimasanoja Raamatusta –tilaisuudet tarkastelevat tänä talvena sanojen lisäksi asioita kuvien kautta. Jaamme elokuvakokemuksen, jonka herättämistä tunteista ja ajatuksista on mahdollisuus myös keskustella.
Vapaalle keskustelulle ja kokemusten jakamiselle on varattu aikaa noin puoli tuntia elokuvan päätyttyä. Keskustelua on mahdollista jatkaa jälkikäteen myös Pirkanmaan Pipliaseuran Facebook-sivulla.

Näytökseen on vapaa pääsy, mutta edellytämme sitovaa ennakkoilmoittautumista! Ilmoittautumislinkki: https://forms.gle/sh5L2CfRhkowGFYH8

Katsojia pyydetään seuraamaan ja noudattamaan Pirkanmaan sairaanhoitopiirin voimassa olevia suosituksia liittyen kasvomaskin käyttöön.

 

Maria Magdaleena on autenttinen ja humaani kuvaus yhdestä historian salaperäisimmistä ja väärinymmärretyimmistä hengellisestä hahmosta. Raamatullinen elämäkertaelokuva kertoo tarinan Mariasta (Rooney Mara), nuoresta naisesta, joka etsii uutta tapaa elää. Oman aikansa ahdasmielisiä arvoja uhmaten Maria jättää perheensä ja liittyy uuteen liikkeeseen, jota johtaa karismaattinen Jeesus Nasaretilainen (Joaquin Phoenix). Pian hän löytää oman paikkansa liikkeessä ja roolinsa matkalla, joka vie kohti Jerusalemia. Helen Edmundsonin ja Philippa Goslettin käsikirjoitukseen pohjautuvan elokuvan rooleissa nähdään myös Chiwetel Ejiofor ja Tahar Rahim.

Näytösajat

Näytä ostoskori