Seuraava näytös

OHJAUS
Richard Linklater

KÄSIKIRJOITUS
Richard Linklater (perustuu Maria Semplen samannimiseen romaaniin)

ROOLEISSA
Cate Blanchett, Kristen Wiig, Billy Crudup, Judy Greer, Laurence Fishburne

KESTO
1 h 50 min

KIELI
orig.

TEKSTITYS
suomi/ruotsi

IMDB.COM

SF Film Finland

Missä olet, Bernadette

  • Ikäraja ei vielä tiedossa

Maria Semplen samannimiseen menestysromaaniin perustuva arvostetun ohjaajan Richard Linklaterin elokuva Missä olet, Bernadette kertoo palkitun nerokkaan arkkitehdin ja itsetutkiskelijan Bernadette Foxin (Oscar®-voittaja Cate Blanchett) tarinan. Uhrattuaan vuosia elämästään perheelleen hän haluaa jälleen päästää luovuutensa valloilleen. Bernadetten elämänmuutos vie hänet uskomattomalle matkalle, joka käynnistää hänen elämänsä uudelleen ja johtaa itsensä uudelleen löytämiseen. Bernadetten seikkailu vie hänet perheen ja kodin turvasta Antarktiksen jäisiin maisemiin. Löytäessään itsensä, myös hänen perheensä huomaa, kuka hän todella on. Missä olet, Bernadette tutkii mitä tapahtuu, kun elämä haastaa meidät löytämään inspiraatiomme uudelleen. Voiko luovuutensa menettänyt aloittaa kaiken uudestaan?

_______________________________________________________________________

Pilttikino to 26.9. klo 9:30 – tule vauvan kanssa elokuviin!

Pilttikino-näytöksessä elokuvan äänet ovat normaalia hiljaisemmalla ja salissa on himmeä valaistus. Salin paikoista myydään vain puolet, jolloin yhteen lippuun sisältyy kaksi vierekkäistä paikkaa vanhemmalle ja vauvalle. Käytävällä on esteetön WC-tila, jossa vaipanvaihto onnistuu. Vauvanruualle on lämmitysmahdollisuus.

Kehräsaaressa on rajalliset auton paikoitusmahdollisuudet ja teatterilla rajalliset lastenvaunuparkkitilat. Lastenvaunuille on toki varattu tilaa teatterin aulakäytävästä ja kahvilatilasta, mutta hieman ahdasta voi tulla. Helpointa olisi jos kyyti Kehräsaareen olisi mahdollinen ja vauva saliin kantokassissa/turvaistuimessa, jossa vauva voi esim. nukkua leffan aikana.

Lipunhinta normaali (yli 2 vuotiaat), alle 2-v ilmaiseksi.

 

Näytösajat

Näytä ostoskori