Seuraava näytös

OHJAUS
Teemu Nikki

KÄSIKIRJOITUS
Teemu Nikki

ROOLEISSA
Pekka Strang - Risto Jari Virman - Arto Elina Knihtilä - Ulla Hannamaija Nikander - Armi Pihla Penttinen - Saija Samuli Jaskio - Osku Tiina Weckström - Maikki Marjaana Maijala -Rauni Iivo Tuuri - Konsta Timo Julkunen - Korsto Mazdak Nassir - Linus Eero Milonoff - Hakkarainen Jouko Puolanto - Kalevi Katja Küttner - Riina Jani Toivola - päiväkodin johtaja Aino Suvanto - Joan äiti Susanna Pukkila - Mervi Matti Onnismaa - Erik Christina Turtiainen - Mami Jukka Jalkanen - ruumis

KESTO
1 h 38 min

KIELI
orig.

TEKSTITYS
englanti

Peluri - Kuolema on elävien ongelma

  • Ikäraja ei vielä tiedossa
  • Sisältää väkivaltaa
  • Voi aihetuttaa ahdistusta

Ruumisautobisneksen halvimmat kuskit, Risto Kivi (Pekka Strang) ja Arto Niska (Jari Virman) ovat joutuneet tilanteeseen, jossa kaikki on mennyt pieleen ja uusi alku olisi tarpeen. Risto on pelannut kotinsa ja perheensä ja Arto on saanut niskakipuja hoidattaessaan kuulla, ettei hänellä ole käytännössä juurikaan aivoja. 

Voi siis kaikella syyllä todeta, että paremminkin on mennyt. Ystävyksillä ei käytännössä ole jäljellä muuta kuin työnsä. Sen parissa he hoitavat kaikkein likaisimmatkin keikat. Hakevat junan alle murskautuneet ja koteihinsa mädäntyneet niiden viimeiseen lepopaikkaan. Kuten Risto osuvasti toteaa – kuolema on elävien ongelma. Sitä miesten elämässä riittää, mutta tästä huolimatta he pyrkivät uskomaan elämään. 

Vaikka toisella ei ole aivoja, eikä toisella sydäntä, yhdessä tilanne ei ole toivoton. Asiat ottavat kuitenkin yllättävän suunnan ja Risto ja Arto joutuvat pelaamaan uhkapeliä omalla hengellään. Sen jälkeen mikään ei ole ennallaan.

Peluri – Kuolema on elävien ongelma on kuolemanvakava komedia ystävyydestä, heikkouksista ja anteeksiannosta. Se koskettaa, naurattaa ja satuttaa - sekä auttaa ymmärtämään elämää sen eri sävyissä.

Näytösajat

Näytä ostoskori