Seuraava näytös

OHJAUS
Nora Fingscheidt

KÄSIKIRJOITUS
Nora Fingscheidt

ROOLEISSA
Helena Zengel (Benni) Albrecht Schuch (Michael Heller) Gabriela Maria Schmeide (Frau Bafané) Lisa Hagmeister (Bianca Klaaß) Melanie Straub (Dr. Schönemann) Victoria Trauttmansdorff (Pflegemutter Silvia) Maryam Zaree (Elli Heller) Tedros Teclebrhan (Erzieher Robert)

KESTO
1 h 59 min

KIELI
orig.

TEKSTITYS
suomi

IMDB.COM

B/PLAN

System Crasher

Systemsprenger

  • Ikäraja ei vielä tiedossa
  • Voi aihetuttaa ahdistusta

Berliinin elokuvajuhlien Hopeisella karhulla palkittu System Crasher kertoo koskettavasti 9-vuotiaasta Bennistä, joka valahtaa toistuvasti sosiaalihuollon turvaverkkojen lävitse. Sitkeä ja ylienerginen tyttö todetaan kerta toisensa jälkeen toivottomaksi tapaukseksi sekä hoitolaitoksissa että ryhmä- ja sijaiskodeissa. Ja juuri sitä Benni haluaakin – hänen ainoa tavoitteensa on päästä takaisin kotiin, äidin luokse. Epävarma äiti ei kuitenkaan usko pärjäävänsä tyttärensä kanssa. Kun kaikkea muuta on kokeiltu, Bennille palkataan vihanhallintaan erikoistunut terapeutti Micha. Toivo herää, mutta onnistuuko Micha siinä mikä on tähän asti näyttänyt mahdottomalta? Löytyykö Bennille paikka maailmasta?

 

Pienen ihmisen rakkaudenkaipuuta kuvaava rehellinen ja riipaiseva elokuva näyttää, kuinka väsymättömästi lastensuojelun ammattilaiset yrittävät palauttaa Bennin luottamusta elämään ja muihin ihmisiin. Nuori Helena Zengel tekee uskomattoman roolisuorituksen villinä ja herkkänä Benninä.

Näytösajat

Näytä ostoskori