Seuraava näytös

OHJAUS
Tony Scott

KÄSIKIRJOITUS
Quentin Tarantino, Roger Avary

ROOLEISSA
Christian Slater (Clarence Worley), Patricia Arquette (Alabama Whitman), Dennis Hopper (Clifford Worley), Val Kilmer (Mentor), Gary Oldman (Drexl Spivey), Brad Pitt (Floyd (Dick's Roommate)), Christopher Walken (Vincenzo Coccotti), Bronson Pinchot (Elliot Blitzer), Samuel L. Jackson (Big Don), Michael Rapaport (Dick Ritchie)

KESTO
1 h 59 min

IMDB.COM

True Romance

  • Ikäraja ei vielä tiedossa

HUOM! Lipunmyynti KAVI:n näytöksiin alkaa esityspäivänä klo 16.00. Liput vain teatterin kassalta, ei nettimyyntiä.

True Romance on erittäin hyvin tehty. Christian Slater ja Patricia Arquette ovat mainioita sarjakuvakaupan myyjä Clarencena ja nuorena ilotyttönä Alabamana. He rakastuvat, menevät naimisiin (Alabaman hääasuna on leopardinnahkatakki ja kirkkaansiniset saapikkaat) ja aloittavat seikkailun jossa kohdataan Detroitin gangstereita ja Hollywood-johtajia kaikenlaisten postmodernien kieppien ja hupikuolemien kautta.

Sivuosissa ovat Dennis Hopper, Val Kilmer, Gary Oldman, Brad Pitt ja Christopher Walken. Tuollaista jengiä tuskin kohtaa synkällä kujalla muuten kuin elokuvissa. Heistä säteilee huomattava esprit de corps, joka tuo elokuvaan omaperäistä vitaalisuutta. Hopperin läsnäolo tuo mieleen Blue Velvetin, mutta True Romance ei niinkään jäljittele David Lynchiä kuin parodioi häntä – ei mikään helppo tehtävä. Clarence ja Alabama tuovat kyllä mieleen Villin sydämen Sailorin ja Lulan, joskin he ovat leikkimielisempiä, vähemmän särmikkäitä. ”Don’t you worry about nothin’”, Clarence sanoo Alabamalle, ja tiedämme, että voimme luottaa häneen. Kuinka mitään voisikaan tapahtua heille, jotka rakastelevat puhelinkioskissa ”Chantilly Lacen” soidessa taustalla?

Näytösajat

Näytä ostoskori