Warning: Division by zero in /home/jalusta/include/2.0.0/Smarty-2.6.0/libs/plugins/function.math.php(63) : eval()'d code on line 1

Seuraava näytös

OHJAAJA
Lotta-Kaisa Riistakoski

KESTO
38 min

VALMISTUMISVUOSI
Suomi 2019

PEK erikoisnäytökset

Kunniakierros

  • Sallittu kaikenikäisille

Elokuvan jälkeen Manse PP:n toiminnanjohtaja Inga Ärnfors haastattelee ohjaaja Lotta-Kaisa Riistakoskea. Paikalla on mahdollisesti myös Manse PP:n pelaajia.

Juvan ylpeys 1990-luvulla on pesäpallojoukkue, joka tekee historiaa nousemalla pääsarjatasolle. Hurmos valtaa koko kylän. Vuosien työ kuitenkin tuhoutuu yhdessä yössä sopupelin vuoksi.
Kunniakierros on dokumenttielokuva menestyksestä ja menetyksestä. Se kertoo yhteisön tarinan yhden perheen kautta. Samalla elokuva on ajankuva lamanjälkeisestä Suomesta, jossa talkootyö jää bisneksen varjoon. Elokuva on yhdistelmä arkistomateriaalia ja uutta materiaalia.

Ohjaaja ja käsikirjoittaja Lotta-Kaisa Riistakoski (s. 1983) on Punkaharjulla syntynyt ja Juvalla kasvanut elokuvantekijä. Hän on valmistunut taiteen maisteriksi Aalto-yliopiston elokuvataiteen ja lavastustaiteen laitokselta. Hän on myös käynyt pesiskoulun.
Elokuvan on tuottanut Markku Tuurna Filmimaa Oy:lle. Filmimaa on vuonna 2007 perustettu helsinkiläinen tuotantoyhtiö, jonka dokumenttielokuvatuotantoja ovat mm. Anu Kuivalaisen ohjaama Sielunmetsä (2017) ja Timo Korhosen ohjaama Sodan murtamat (2016).

Fb-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/410541992851128/

 

Näytösajat

Näytä ostoskori