Seuraava näytös

OHJAAJA
Iiris Härmä

KESTO
54 min

VALMISTUMISVUOSI
Suomi 2019

PEK erikoisnäytökset

Outouden laakso

Who Made You?

  • Kielletty alle 7 vuotiailta

Huom! Ennakkoilmoittautuminen!

Vanhus- ja lähimmäispalvelun liiton Ikäteknologiakeskus kutsuu teidät katsomaan Iiris Härmän dokumenttielokuvaa Outouden laakso to 21.3.2019 klo 14.00 Arthouse Cinema Niagaraan. Esitys on maksuton. Elokuva herättää pohtimaan ihmisyyden ja eettisyyden kysymyksiä teknologisen murroksen keskellä: katsoja pääsee havahduttavalle matkalle kohtaamaan huippututkijoita, seksirobotin kehittäjää ja humanoidirobotteja. Elokuvan kesto 54 min, jonka jälkeen lyhyt keskustelu esityksen herättämistä ajatuksista.

Ilmoittautumiset viimeistään 19.3. Kati Harkomalle kati.harkoma@valli.fi, puh. 040 764 3738. Paikkoja rajoitetusti.

 

Iris Härmä: OUTOUDEN LAAKSO

Tekoäly sulautuu osaksi arkeamme ja olemassaoloamme maailmassa. Tämä elokuva esittää uuden ajan haasteet ja mahdollisuudet taiteellisesti kiinnostavalla tavalla, tarjoten katsojille välähdyksiä tulevaisuuden skenaarioista.

Elokuvan tavoitteena on herättää keskustelua tekoälyn kehityksen suunnasta ja etiikasta sekä ihmisyyteen liittyvistä kysymyksistä. Elokuvassa ääneen pääsevät tutkijat ja asiantuntijat mm. tekoälyn etiikan tutkija Michael Laakasuo, huippututkija Joanna Bryson, innovaatiojohtaja Taneli Tikka, professori Yukiyasu Kamitani, kansanedustaja Jyrki Kasvi, professori Timo Honkela, professori Hiroshi Ishiguro ja kyborgi Neil Harbisson.

Näytösajat

Näytä ostoskori