Seuraava näytös

OHJAAJA
Ali Abbasi

KESTO
101 min

VALMISTUMISVUOSI
Ruotsi / Tanska 2018

KIELI
ruotsi

TEKSTITYS
suomi

ENSI-ILTA
28.9.2018

FORMAATTI
2K DCP

IMDB.COM

Future Film

Raja

Gräns

  • Kielletty alle 12 vuotiailta

Tina on tullivirkailija, joka tunnistaa epäilyttävät henkilöt harvinaisen tehokkaasti. Aivan kuin hän pystyisi haistamaan, jos joku piilottelee jotakin. Kun salamyhkäinen Vore (Eero Milonoff) tulee laivalta, Tina ei pystykään lukemaan häntä yhtä hyvin. Hän aavistaa, että Vore salaa jotakin, mutta ei oikein tiedä mitä.
Elokuva perustuu John Ajvide Lindqvistin novelliin ja kertoo oman paikkansa löytämisestä. Iranilaissyntyisen Ali Abbasin ohjaama elokuva sai ensi-iltansa Cannesin elokuvajuhlien Un Certain Regard -sarjassa ja valittiin sen parhaaksi elokuvaksi.

 

Tina jobbar vid tullen och har ett sjätte sinne när det gäller att peka ut smugglare. Det är nästan som om hon kan lukta sig till när någon döljer något. Men när den mystiska Vore (Eero Milonoff) kliver av färjan så tvivlar hon för första gången på sin instinkt. Hon anar att han döljer något, men kan inte sätta fingret på vad.
I Ali Abbasis egensinniga regi får John Ajvide Lindqvists novell nytt liv. Filmen hade premiär i Cannes och tog hem segern i Un Certain Regard serien.

Näytösajat

Näytä ostoskori