Seuraava näytös

OHJAAJA
Fred Dekker

KESTO
88 min

VALMISTUSVUOSI
1986

KIELI
englanti

TEKSTITYS
suomi

ENSI-ILTA
29.4.1988 (Suomi)

FORMAATTI
35mm

PÄÄOSISSA
 

ALKUPERÄINEN NIMI
Night Of The Creeps

IMDB.COM

PEK erikoisnäytökset

Night Of The Creeps - Lötköjen yö

Night of the Creeps

  • Vain aikuisille

Fred Dekkerin vain 26-vuotiaana kirjoittama ja ohjaama kauhukomedia on jo suomenkielisen nimensäkin puolesta voittaja-ainesta. Tässä näitä lötköjä kyllä piisaa ja on tässä kyllä moni muukin asia kohdallaan. Jo 50-luvun lopulla maahan saapuneet ulkoavaruuden mustat lötköt sulavat horroksestaan 80-luvun puolivälissä ja ryhtyvät hommiin. Nämä suun kautta nautittavat lötköt muuttavat uudet isäntänsä zombeiksi ja pistävät sitä myöten vilskettä campukselle. Dekker sekoittaa taitavasti 50-luvun monsterielokuvaa 80-luvun hulvattomaan goremeininkiin ja viljelee kunnianosoituksia tunnetuille kauhuohjaajille.

ALKUKUVA:
Rauli Ylitalo: CONGRATULATIONS! YOU HAVE A NEW MATCH
(Suomi 2017) 14 min
Millaista on olla sinkku vuonna 2017, kun pariutumisen suurimpia esteitä ovat sitoutumisen vaikeus ja runsaudenpula? Miten vaikeaa on olla nirsoilematta, kun Se Oikea saattaa olla yhden pyyhkäisyn päässä oikealla?

Rauli Ylitalon (mm. Rasvainen tiistai ja Taistelu Lutakosta) ohjaama Congratulations! You have a New Match on kaunistelematon ja realistinen kuvaus nykypäivän rakkauden pikaruokakulttuurista. Todellisiin tapahtumiin perustuva lyhytelokuva ei kerro hauskoja tarinoita Tinder-treffeistä, vaan pureutuu siihen millaisen jäljen ne jättävät ihmiseen.

Näytösajat

Näytä ostoskori