Cinemadrome

Tampereen tiukin leffafestari esittää Niagaran valkokankaalla kauhua, splatteria ja roskaa koko rahan edestä. Yleisesti ottaen aina -K18-

CINEMADROME 17 valtaa Niagaran valkokankaan jälleen kahden illan ajaksi 9. - 10.11.
Ohjelmisto löytyy tuosta alta ja lipunmyynti on käynnistynyt. Nettisivuilta saa vain yksittäislippuja. Koko illan liput tulevat myyntiin lähipäivinä vain Niagaran kassalle.

OHJELMISTO:

PERJANTAI 9.10.
18.00 OVERLORD 9€ (USA 2018) 109 min, DCP, -suom.teksitys-
20.15 PIMEYDEN VALTIAS - PRINCE OF DARKNESS 7€ (USA 1987) 102 min, 35mm, -suom.tekstitys-
22.15 THE WAY OF THE DRAGON 7€ (Hong Kong/Italia 1972) 99 min, DCP, -suom.tekstitys-

LAUANTAI 10.11.
16.00 LYHÄRINÄYTÖS 5€
- BRING ME THE BLOOD OF THE WEREWOLF
- THE COLD DARK
- IHMISEN IKUINEN UNI
- KOTIINPALUU
- NIGHTJAR
18.15 THE ROOM 7€ (USA 2003) 99 min, -ei tekstitystä-
20.30 CONAN BARBAARI 7€ (USA 1982) 129 min, 35mm, -suom.tekstitys- + alkukuvana BIG DUKE
23.00 R.O.T.O.R. 7€ (USA 1987) 90 min, DCP, -ei tekstitystä-

Cinemadrome Facebookissa
Cinemadrome Wikipediassa

Overlord
Finnkino (FI-Cinema)

Overlord

Overlord

  • Sallittu kaikenikäisille

Normandian maihinnousun aattona ryhmä amerikkalaissotilaita pudotetaan laskuvarjoilla vihollislinjojen taakse suorittamaan tärkeää tehtävää. Lähestyessään kohdettaan he huomaavat pian, että pienessä natsien miehittämässä kylässä on meneillään jotain aivan muuta kuin tavallista sotilastoimintaa. Joukkue joutuu taistelemaan natsien ihmiskokeissa syntyneitä yliluonnollisia voimia vastaan.

Pimeyden valtias
PEK erikoisnäytökset

Pimeyden valtias

Prince Of Darkness

  • Sallittu kaikenikäisille

John Carpenter vakuutti olevansa modernin kauhuelokuvan mestari elokuvillaan Halloween, The Fog, The Thing ja Christine, eikä asiaa käy juuri kiistäminen. Pahan voimia vastaan taistellaan myös tässä elokuvassa. Itse Saatana(!!!) on nimittäin asettunut lillumaan vanhan kirkon kellariin jemmattuun nestesäiliöön. Vihreää lientä saapuu tutkimaan opiskelijaryhmä ja Saatanan aikeet alkavat paljastua. Mukaan mahtuu Isä-Saatanaa eli AntiKristusta, vähän zombejakin sekä tietysti Alice Cooper. Lopputuloksena on hyvin aikaa kestänyt tyylipuhdas kauhuelokuva johon musiikin on säveltänyt Carpenter itse.

The Way Of The Dragon
Cinema Mondo

The Way Of The Dragon

Meng long guo jiang

  • Sallittu kaikenikäisille
Cinemadrome lyhärinäytös
PEK erikoisnäytökset

Cinemadrome lyhärinäytös

  • Sallittu kaikenikäisille
  • Sisältää väkivaltaa
  • Voi aihetuttaa ahdistusta

Ville Lähde: BRING ME THE BLOOD OF THE WEREWOLF (23 min)
Video Cop -sarjan kolmannessa osassa Jake huomaa olevansa keskiaikaisessa kyläpahasessa jota riivaa elokuvahistorian ikonisin hirviökaarti: Dracula, Muumio ja Frankensteinin Hirviö! Ja mikä pahinta, kylän asukkaat jahtaavat lipevän Apotti Henrikin johdolla Jakea hänen muuttuessa täysikuun aikaan Ihmissudeksi!
Rinnallaan ihastuttava Claudia-neito, syöksyy Jake taistoon pimeyden ruhtinasta ja hänen raakalaismaisia apureitaan vastaan.

Mikko Löppönen: THE COLD DARK (19 min)
Erican etsiessä pimeydestä lääkintätarvikkeita hän törmää kahteen muukalaiseen joilla on kummallakin synkkä menneisyys.

Anne-Mari Nousiainen: IHMISEN IKUINEN UNI (9 min)
Ihmisen ikuinen uni on Anna-Mari Nousiaisen ja Sami Sänpäkkilän kahden viime vuoden aikana toteuttama lyhytelokuva sekä videoinstallaatio.
Teokset kuvastavat taikuutta arjen keskellä, urbaanin ympäristömme sydäntä ja sielua. Lyhytelokuvassa yksittäiset teokset kietoutuvat mystiseksi kokonaisuudeksi.

Esa Jussila: KOTIINPALUU
Kotiinpaluu on neonvalon sävyttämään lamasuomeen sijoittuva neo noir-tarina entisistä rikollisista, joiden uusi elämä järkkyy kun aave heidän taakse jätetystä elämästään palaa haudan takaa. Pysäyttämättömän voiman lähestyessä heitä vastahakoiset entiset kumppanit lyöttäytyvät yhteen, viimeisen kerran...

Teemu Saarinen & Ville Aittokumpu: NIGHTJAR
Alan herää taisteltuaan painajaismaisten hallusinaatioiden läpi vain huomatakseen olevansa loukkaantunut. Etsiessään apua hän päätyy tilanteeseen jossa kaikki ei olekaan sitä miltä näyttää. Onko auttaja sittenkään hänen puolellaan?
Elokuva on klassista tyyliä kunnioittava kauhutarina. Sisältää hykerryttävää jännitystä, visuaalista silmäkarkkia sekä vatsaa vääntäviä praktikaali efektejä, jotka vievät katsojan aina hulluuden ja hallusinaatioiden rajoille asti.

 

The Room
PEK erikoisnäytökset

The Room

The Room

  • Sallittu kaikenikäisille

Parin vuoden ajan tämä kulttielokuva on nähty Cinemadromen syysfestareilla ja suosio on ollut ansaitustikin suurehko. Taitaa olla niin että tämän elokuvan loputtomat hienoudet välittyvät katsojalle vasta lukuisien katselukertojen jälkeen. Päättäkää itse. Tarina itsessään on sivuseikka, mutta kyseessä on joka tapauksessa kolmiodraama, joka on jo tekovaiheessa mennyt niin monella tavalla pieleen, että tuntuu kuin hulvaton lopputulos ei voisi edes olla vahinko.

Conan - Barbaari
PEK erikoisnäytökset

Conan - Barbaari

Conan The Barbarian

  • Sallittu kaikenikäisille

Tämänkertaisen lauantai-action -slotin nappaa itselleen yleisön pyynnöstä CONAN - BARBAARI. Schwarzeneggerin todellinen läpimurto odotteli Terminatorin muodossa vielä parin vuoden päässä, mutta Conanin rooli antoi kyllä varsin hyviä viitteitä siitä millainen toimintaelokuvien sankari herrasta oli muodostumassa. Spektaakkelimainen väkivaltafantasia on brutaali kostotarina jättiläismäiseksi kasvaneesta miehestä joka kohtuullisen kokoinen miekka apunaan kostaa vanhempiensa murhan.

R.O.T.O.R.
PEK erikoisnäytökset

R.O.T.O.R.

R.O.T.O.R.

  • Sallittu kaikenikäisille

Festari päätetään tällä kertaa pakomatkalle livahtavan robottipoliisin seurassa. Robotti on toki vasta prototyyppi, mutta kyllä se silti osaa kuolemantuomion antaa mikäli tarve vaatii. Ja vaatiihan se. IMDB:n tähditys on hurjat 2.5 ja se osuu tällä kertaa jotakuinkin kohdalleen.