Cinemadrome

Tampereen tiukin leffafestari esittää Niagaran valkokankaalla kauhua, splatteria ja roskaa koko rahan edestä. Yleisesti ottaen aina -K18-

Tämän kevään päätapahtuma, CINEMADROME 26, lähestyy jo hyvää vauhtia.
Ohjelmisto on kasassa ja lipunmyynti käynnissä. Tarjolla on kuuden pitkän ja yhden lyhyen elokuvan verran elokuvallista juhlaa.

OHJELMISTO:

PERJANTAI 12.4.
KLO 18.00 Dwight H. Little: KUOLEMAN MERKKI (Marked for Death, USA 1990) -K18- 35mm, 93 min, suom.tekstitys.
KLO 20.00 Arizal: THE STABILIZER (Indonesia 1986) -K18, DCP, 87 min LOPPUUNMYYTY!
KLO 22.00 Michael Armstrong, Adrian Hoven: MARK OF THE DEVIL (Hexen bis aufs Blut gequält, Länsi-Saksa 1970) -K18- DCP, 97 min

LAUANTAI 13.4.
KLO 17.00 Michael Herz, Lloyd Kaufman: THE TOXIC AVENGER (USA 1984) -K18- DCP, 82 min, ei tekstitystä + alkukuva: ÄLÄ VASTAA (8min) LOPPUUNMYYTY!
KLO 19.15 Rowdy Herrington: ROAD HOUSE (USA 1989) -K18, DCP, 116 min, ei tekstitystä LOPPUUNMYYTY!
KLO 21.45 Charles Philip Moore: DEMON WIND (USA 1990) -K18- DCP, 96 min, ei tekstitystä

Liput 8€/näytös.

Cinemadrome Facebookissa
Cinemadrome Wikipediassa

 

 

 

Kuoleman merkki
Pirkanmaan Elokuvakeskus

Kuoleman merkki

  • Sallittu kaikenikäisille

Seagalin esittämä huumekyttä on menettänyt parinsa ja joutuu sitten vielä perheineen kolumbialaisen huumejengin tähtäimeen. Tilannehan pitää siloitella juuri sillä tavalla jonka Seagal parhaiten taitaa. Siinä kaikessa kauneudessaan on tämän leffan kuvio. Seagal tähditti uransa alkuvuosina muutamia varsin päteviä toimintaleffoja - ja tämä on yksi niistä - ennen siirtymistään suoraan videolle -teoksiin.

The Stabilizer
Pirkanmaan Elokuvakeskus

The Stabilizer

The stabilizer kostaja

  • Sallittu kaikenikäisille

Nyt ollaan koston tiellä muuten tässäkin elokuvassa! Morsian on kuollut huumediileri/salakuljettajan toimesta ja ansionsa mukaan täytyy kriminaalille silloin antaa. Siinä samalla pelastetaan panttivankia samaisen rikollisen kynsistä.

Herkullisen kämäinen toimintaleffa osuu sinne samalle osastolle Samurai Copin ja Dangerous Menin kanssa eli ihan timanttista kamaa, voisi sanoa.

Mark of the Devil
Pirkanmaan Elokuvakeskus

Mark of the Devil

Hexen bis aufs Blut gequält

  • Sallittu kaikenikäisille

Perjantai-ilta päätetään noitavainoihin. 1700-luvun Itävallassa kidutetaan ja tapetaan noidiksi määriteltyjä ihmisiä. Noidanmetsästäjän apuria (Udo Kier) kuitenkin jo mietityttää onko homma kuitenkaan ihan täysin OK kun koko homma onkin oman edun tekijöilleen oman edun tavoittelua. Näissä kuvioissa julmuuksia suolletaan kankaalle siihen tahtiin että sensuurin hampaisiinhan tämä aikoinaan jäi.

The Toxic Avenger
Pirkanmaan Elokuvakeskus

The Toxic Avenger

Toxic Avenger

  • Sallittu kaikenikäisille

Alkukuvana nähdään tyylilajiltaan tyystin erilainen lyhytelokuva ÄLÄ VASTAA (8min).
Matkalla seuraavaan kylään, työläinen saa selville hänellä olevan ilkikurista seuraa.
Elokuvan ohjaajat Artturi Olavi Rostén ja Sara Nieminen ovat paikalla tekijävieraina.

THE TOXIC AVENGER
Troma Teamin yksi kuuluisimmista ja parhaista leffoista esittelee reppanan Melvinin, jonka elämä on yhtenä heittopussina olemista. Onneksi tyyppi saa aimo annoksen ydinjätettä ja muuttuu hurjaksi, mutta hyväsydämiseksi kostajaksi. Limaiset tehosteet ovat poikkeuksellisen hauskoja, näyttelijät tyypillisen kehnoja, mutta tekemisen riemua tästä välittyy kyllä kauttaaltaan.

Road House
Pirkanmaan Elokuvakeskus

Road House

Road house - kuuma kapakka

  • Sallittu kaikenikäisille

Pieneksi kulttiklassikoksi kohonnut modeni lännenleffa on puhdasta väkivaltaviihdettä 1980-luvun loppupuolelta. Patrick Swayze on Dalton, alansa paras portsari, joka palkataan siistimään pikkukaupungin kapakka. Eikä siivoushomma tokikaan pelkkään kapakkaan jää, kun kaupungin on puristanut hanskaansa kusipäinen mahtimies eikä asukkailla oma puhti riitä rimpuilemaan tästä otteesta vapaaksi. Hyvin on perinteinen western-elokuvien kaava! Swayze on hyvässä vedossa, samoin Sam Elliott sivuroolissa.

Demon Wind
Pirkanmaan Elokuvakeskus

Demon Wind

  • Sallittu kaikenikäisille

Isovanhempiensa kuolemaa selvitellessään Corylle kavereineen käy ilmi, että mummo ja pappa ovatkin tuusailleet mustan magian parissa. Mitäpä itse tällaisesta tuumisitte? Paljastus herättelee pimeyden voimat kaveriporukan harvennukseen. On sellaista railakkailla efekteillä höystettyä hyvän mielen hauskaa kauhua johon festari usein lopetellaan.

Näytä ostoskori